Hébergement à Collobrières

Do-Mi-Si-La-Do-Re

Chambres d'hotes in der Provence

Consultez la version françaiseConsultez la version hollandaise

Consultez la version allemande

Collobrières is een authentiek plaatsje ten noorden van Bormes les Mimosas, een half uurtje van de Middellandse Zee. Wij gingen er tijdens onze fietstochten in de vakantie vaak een 'petit café' drinken en dan zeiden we altijd: "Als we hier toch eens..." En jawel... Oktober 2000 stond er een huis te koop en zo zijn we sinds 2001 eigenaar van Do-Mi-Si-La-Do-Re.

Er zijn 2 gastenkamers, elk met een eigen badkamer. Bij het huis ligt een sfeervolle tuin met grote bomen en gezellige zitjes.

Collobrières ligt midden in de bossen van het Massif des Maures. Door het dorp lopen wandelroutes (GR 90 en GR 51) en er zijn 4 dagtochten uitgezet. Voor wielrenners en fietsers is het een Eldorado. Er liggen 18 holes golfbanen in de directe omgeving. Elke zondag is er een Provençaalse markt, er is een tennisbaan, er zijn diverse winkels en restaurants en de jeu de boules banen liggen voor de deur. Over natuur en cultuur praten we dan nog niet eens. Kunstschilders en fotografen weten wat wij bedoelen met 'het mooie licht'. St. Tropez en Le Lavandou liggen op ca. 30 km van Collobrières.

Route : Collobrières (ca. 1250 km.) is met de auto te bereiken via Luxemburg, Dijon, Lyon, Aix en Provence A8 richting Nice. A 57 Cuers, afslag Pierrefeu, afslag Collobrières. Volg in Collobrières het bordje 'Parking de la Chapelle' en na 70 mtr. zie je het huis (met een grote antieke wijnpers voor de deur!).

Jnlichtingen :
Corrie Hoek
2 avenue du 8 mai 1945
83 610 Collobrières
FRANCE
Tél : 0033 494 28 17 98
Gsm : 0033 683 620 451
e-mail : domisil-adore@orange.fr
Tarief :
2 personen inclusief ontbijt
  • 1 nacht, 60 euro
  • 2 nachten, 110 euro
Wij spreken Frans, Engels, Duits en Nederlands.